Altele

5 motive inteligente pentru a-ti proteja smartphon-ul

Incep prin a va spune povestea smartphonului meu: la cateva ore dupa ce l-am achizitionat, foarte incantata de el, l-am pozitionat in buzunar, m-am urcat in masina si …toate bune. Doar ca la coborare, smartphonul a aterizat pe asfalt, nu insa fara consecinte. Ci  cu cateva zgarieturi. Bine totusi ca nu s-a spart display-ul. Atunci imediat am ales sa-l protejez cu o  husa si folie de protectie.

Iata 5 motive pentru a-ti proteja cat mai inteligent smartphon-ul:

  1.  Iti protejezi disply-ul telefonului de zgarieturi si urme vizibile. Indiferent ca este purtat in geanta sau buzunar, telefonul tau nu este protejat. Se poate zgaria de diversele obiecte care-l inconjoara, chei sau altele. Cu ajutorul foliilor sau huselor, display-ul sau lateralele telefonului tau modern vor fi destul de protejate.
  2. Se aplica foarte usor, chiar si tu iti poti aplica o folie protectoare daca respecti pasii si instructiunile date.
  3. Husele au un aspect modern, adaptat preferintelor fiecarei persoane.
  4. Datorita foliei de protectie, telefonul tau va avea o rezistenta antisoc mult mai  ridicata. Folia aceasta re o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor mai puternice.
  5. Foliile de protectie ofera transparenta 100%, iar culorile display-ului tau nu vor fi modificate, vor fi cele originale. Protectie si transparenta!

Sunt suficiente motive sa- ti protejezi smartphon-ul , mai ales ca pe site-ul  https://exit.ro/ vei găsi produse riguros selectate, cu o atenție desăvârșită la detalii și calitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline