Altele

Alege laptopuri refurbished de la Server Config

Exista 3 tipuri de produse pe piata: produse noi, second- hand si refurbished. Insa multe persoane fac confuzie intre refurbished si second hand. Care este totusi, diferenta intre acesti termeni si de ce ar trebui sa tinem cont atunci cand intentionam sa achizitionam un produs? Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere.

Ei bine, in primul rand, cea mai mare diferenta intre produsele refurbished si second hand este de natura estetica. Echipamentele refurbished arata considerabil mai bine decat cele second hand, acestea din urma putand prezenta diverse zgarieturi pe carcasa sau pot prezenta anumite defecte optice.

In ceea ce priveste produsele refurbished, acestea sunt foarte atent verificate si testate fiecare in parte.

Intentionezi sa achizitionezi un laptop refurbished si inca stai pe gaduri? Iata mai jos cateva aspecte  care  m-au convins pe mine la aceste laptopuri.

Daca vorbim despre  gama de  laptopuri refurbished de la Server Config acestea au un aspect vizual perfect, putand foarte usor fi confundate cu unele noi. In plus, toate beneficiaza de o perioada de garantie de minim 24 de luni cu posibilitatea de extindere pana la 60 de luni. Bateriile pentru laptop au si ele o garantia aparte de 3 luni. Laptopurile comercializate au configuratii solide, fiind produse ale unor branduri recuoscute precum Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens.

Daca sunt observate probleme la laptopurile refurbished, se recurge de cele mai multe ori la inlocuirea componentelor cu probleme. La unele laptop-uri se inlocuieste tastatura cu o tastatură nouă (numai în cazul în care este singurul aspect estetic care împiedică un laptop să fie inclus în categoria refurbished). La toate laptop-urile se testeaza şi se garanteaza că acumulatorul ţine cel putin 30 minute la fiecare încărcare. In caz contrar,  se înlocuieste bateria cu una nouă.

Pe langa testarea efectiva a produselor si a componentelor acestora, echipa Server Contact efectueaza si instalarea sistemului de operare. Laptopul poate fi folosit imediat, nu mai necesita decat instalarea programelor auxiliare dorite.

Cumpărând un laptop refurbished poţi obţine mai multă performanţă la aceiaşi bani, sau aceeaşi performanţă pentru bani mai puţini, depinde de ceea ce urmareşti.

Loading...

O alta diferenta majora intre produsele refurbished si cele second hand tine de calitatea acestora. Refurbished-urile prezentand o calitate net superioara. Tocmai din aceasta cauza exista si o mare diferenta de pret intre laptopurile refurbished si cele second-hand. Produsele second hand sunt mai ieftine.

Ca si concluzie, nu ai suficiente fonduri pentru un laptop nou, alege unul refurbished! Preturile nu sunt mult mai ridicate decat ale celor second hand, iar calitate este mult superioara.

La Server Contact poti gasi o gama intreaga de produse refurbished, dar si second – hand precum: laptopuri, calculatoare, workstatione, severe, monitoare sau imprimante. Puteti opta si pentru periferice, retelistica sau software.

Daca laptopurile sau orice alte produse  refurbished se afla printre produsele pe care intentionezi sa le achizitionezi, iata datele de contact ale firmei Server Contact despre care v-am vorbit:

Telefon: 0359.422.166, 0770.509.776, 0740.073.950

Email: [email protected]

Vei gasi aici si o oferta de finantare destul de interesanta pentru produsele cu costuri mai ridicate!

Se poate contacta, de asemenea, si prin intermediul facebook -ului aici  – https://www.facebook.com/server.config/.

Daca te-am convins, distribuie articolul sa-l vada si prietenii tai, poate sunt interesati la randul lor!

1 Comment

1 Comment

  1. Catalin

    29 septembrie 2017 at 14:34

    Un site foarte bun cu preturi foarte ok. Recomand !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline