Altele

Always Yes To Romania – Proiectul celor indragostiti de Romania!

In orice vacanta spunem  Always Yes To Romania. De ce? Simplu! Tara noastra are atat de multe locuri frumoase incat trebuie vizitate toate.

De mult timp imi doresc sa vizitez Maramuresul. Mi-ar placea sa ajung la Viseul de Sus, sa ma plimb cu renumita mocanita supranumita si „Mocăniţa de pe Valea Vaserului” , sa admir peisajele superbe pe care le-am vazut doar pe internet. Plus ca in aceasta zona se afla Poiana cu narcise Tomnatec Sehleanu – o frumoasa rezervatie naturala.

Tara noastra are atat de multe frumuseti ascunse care trebuie descoperite rand pe rand inainte sa optam pentru alte tari straine. Indiferent ca detii sau nu un autoturism. Cei de la SIXT New Kopel incurajeaza turismul in Romania atat al turistilor romani cat si pentru turistii straini la volanul unei mașini închiriate de la SIXT Rent a Car. La un pret mai mult decat rezonabil poti selecta una dintre masinile disponibile aici – https://www.sixt.ro/ . Alegi destinatia, faci traseul, selectezi obiectivele turistice de vizitat si poti porni la drum.

Prin proiectul  #AlwaysYesToRomania , proiectul celor indragostiti de Romania se sprijina turismul in tara noastra frumoasa. Veti gasi mai multe informatii aici –  http://www.newkopel.ro/ro/alwaysyestoromania

Turismul in tara noastra ar trebui promovat si sustinut cat mai mult. Multi tineri opteaza sa plece in vacante in tarile vecine din varii motive, iar tara noastra nu o cunoastem aproape deloc. Avem atat de multe locuri frumoase de care unii dintre noi nici nu au auzit.  De fiecare data cand se iveste ocazia vom spune Yes To Romania, yes experiențelor de care putem avea parte pe tot întinsul țării! 

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline