Aperitive

Aperitiv cald bruschete cu cascaval

Pentru micul dejun am pregatit un aperitiv cald, bruschete cu cascaval, carnati, smantana si gust puternic de marar. Au iesit 7 bruschete, suficiente pentru 2 persoane 🙂

Ingrediente:

  • felii de paine
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu smantana
  • 4-5 rosii chery
  • 2 carnati proaspeti
  • marar

Mod de preparare aperitiv cald bruschete cu cascaval.

Taiem rosiile in 4, cascavalul il dam pe razatoarea mica,iar carnatii ii prajim si ii taiem rondele.

Amestecam intr-un bol rosiile cu carnatii, jumatate din cascaval, smantana si mararul tocat.

Punem pe fiecare felie de paine cate 1 lingura sau 2 de compozitie, cm va place.Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10 min. Scoatem tava, presaram restul de cascaval ras peste bruschete si mai dam 1 min. la cuptor.

Pofta buna!

Loading...

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline