Aperitive

Aperitiv oua umplute

Extrem de gstoase, ouale umplute completeaza perfect platoul de aperitive pentru o masa festiva.

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 50 g pate de pui
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • patrnjel

Mod de preparare oua umplute:

1. Punem ouale la fiert. Pentru a proba deca sunt fierte ouale, scoatem un ou in lingura si daca imediat se usuca, nu mai ramane un strop de apa pe el, este fiert.

2. Taiem ouale pe jumatate, iar galbeusurile le punem intr-un bol.
3. Sfarmam galbenusurile cu furculita, adauam pe rand ulei, smantana si pate si amestecam bine pana cand devine o pasta. Sare punem dupa gust.

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline