Din camara

Ardei iute la otet

Ingrediente: 

  • 300 g ardei iute
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml otet
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar

Mai intai tocam ardeiul marunt. Atentie mare, trebuie sa folositi manusi pentru ca la contact cu pielea creeaza o mare iritatie si usturime. Puteti sa-i lasati intregi daca nu aveti manusi sau daca vi se pare prea mult de munca.  Ceapa o tocam julienne si o amestecam cu ardeiul.

Otetul il amestecam cu 1 lingura de sare si cu una de zahar.

Punem ardeiul amestecat cu ceapa in 2 borcane si turnam peste el otetul. Daca mai este nevoie, mai completam cu otet. Strangem bine capacele si dam in camara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline