Mancaruri

Aripioare crocante

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare
  • 3 oua
  • 400 g fulgi de porumb
  • 100 g faina
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari.

Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet.

Se pune intr-o farfurie faina, iar in alta ouale batute.

Aripioarele se dau prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb si se pun in ulei incins la prajit.

13335452_1552348531733760_312455526_n

Cand sunt gata, se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pot servi cu salata de varza sau diferite garnituri.

13318637_1552348545067092_430924730_n  13342412_1552348558400424_640073486_n

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline