Altele

Avantajele unei tabere educationale

In tara noastra exista foarte multi tineri olimpici, talentati si foarte destepti. Dupa terminarea unui liceu, acestia sunt pusi in fata unei alegeri pe care de cele mai multe ori nu iau personal. Accesul la informatie este, in zilele noastre, mult mai mare oferind o plaja de oferte educationale dinte cele mai variate si pliate pe nevoile tuturor tinerilor. Acestia pot alege sa urmeze o Universitate din tara sau chiar una din afara tarii, desi pare mult mai dificil.

Inainte de a aplica la una dintre Universitățile din afara țării, vrei să vezi dacă te potrivești mediului de-acolo, dacă reușești să te obișnuiești cu limba vorbită sau stilul de predare al cursurilor.

Soluția pentru o astfel de situație există și se găsește pe edutabere.ro. EduTaberele sunt o variantă excelentă pentru tinerii care vor să-și continue studiile în străinătate. Intr-un procent de 98% , aceste tabere sunt organizate în campusurile liceelor și universităților de elită din străinătate, oferind tinerilor posibilitatea de a se obișnui cu sistemul de învățământ respectiv, cu atmosfera internațională de studiu, viața de-acolo si tot ce tine de cursurile universitare.

De exemplu, Tabara Tasis – Le Chateau des Enfants – este o tabara internationala de vara, care se desfasoara in vila Belvedere a scolii Tasis. Cursantii pana in 6 ani folosesc si cladirea Focolare, situata la 5 minute de mers pe jos de scoala primara. Toate activitatile sunt conduse de profesionisti cu experienta, iar un educator are in grija cate 3 copii.

In functie de varsta, se organizeaza pantomima,”seara lui Harry Potter”, party hawaian, seara talentelor, seara de casino, vanatoare de comori, turnee de fotbal, bingo, degustarea branzei elvetiene si petreceri cu inghetata. Cursantii de 8-10 ani participa la seara de camping in jurul focului de tabara. Pentru cei mici seara se incheie cu petrecere in pijama, insotita de povesti si un pahar cu lapte si fursecuri.

Destul de atractiv si interesant. Iar cazarea se va face chiar in cladirea scolii in camere de trei sau patru elevi.

Insa pe langa aceasta tabara, sunt o multitudine de alte tabere de unde puteti alege ceea ce va intereseaza. Aici – http://www.edutabere.ro/ro/listing gasiti o lista intreaga!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline