Altele

Bani pe roti, sa-i strangi daca poti

Ei uite ca am facut si o rima: „bani pe roti sa-i strangi daca poti” !

Daca dau timpul inapoi sa-mi amintesc ce am facut cu primii mei bani economisiti, imi amintesc mai intai cat de greu i-am economisit. Cat de greu se strange leu cu leu si la cate alte lucruri renuntam pentru a-i strange! In 2006, dupa terminarea facultatii, am avut si primul meu loc de munca. Imi amintesc cat de greu a fost sa strangem niste banuti sa putem mobila camera in care locuiam, caci nu aveam decat patul, un covor si o masuta. Greu! Dar am reusit! Poate ca altii au economit sa plece in vacante, sa-si satisfaca alte dorinte, eu asta imi doream: sa cumpar o mobila frumoasa.

Pe atunci parca nu aveam atat de mult acces la informatie. Acum insa, copii de la cele mai fragede varste , copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani pot invata cum circula banii in lume, cum sa economiseasca si cum sa-si gestioneze bugetul. In acest sens exista un proiect national de educatie financiara itineranta- ” Scoala de Bani pe Roti”, proiect initiat de BCR. Atelierele de educatie financiara au loc, atentie, intr-un camion special amenajat pentru a fi loc de joaca si sala de curs, camionul FLIP. Cat de inovator si in acelasi timp interesant pentru copii.

 

Exista chiar si un imn al caravanei Flip, pe care te invit sa-l asculti  si tu dand play pe videoclipul de mai jos:

Iar pentru copii, mai este inca o surpriza: accesand pagina aceasta https://www.scoaladebani.ro/peroti/flip-your-story/ , va puteti inscrie pana la date de 29 iunie la concursul FLiP your story, unde puteti castiga o bicicleta Pegas.

O campanie a BCR in care copii se distreaza, invata si castiga! Chiar era nevoie de o educatie in acest sens in tara noastra.

Sunt curioasa ce ati facut si voi cu primii bani economisiti. Cine se incumeta sa ne povesteacsa?

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline