Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti asortati

Biscuiti asortati, fragezi si foarte buni.

Ingrediente:

  • 250 g unt moale
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 8 linguri de zahar pudra
  • esenta de portocale, de rom, de migdale
  • bombonele de decor
  • 3 linguri de cacao
  • coaja de portocala rasa

Mai intai mixam untul moale cu zaharul, adaugam oul si mai mixam sa se incorporeze bine. Adaugam faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugam un praf de faina ca aluatul sa fie nelipicios.

Impartim coca in 2 parti egale. Intr-una dintre parti adaugam cacao, esenta de rom si putina esenta de migdale. In cealalta parte adaugam coaja de portocala si esenta de portocale.

20161220_18332220161220_180238

Intindem foi subtiri ca mai cresc la cuptor si le decupam dupa forma dorita. Cand sunt gata se dau prin zahar pudra sau se orneaza cu ciocolata topita.

20161220_183954 20161220_201531 20161220_20231920161220_19461420161220_194602   20161222_114848 20161222_114919

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline