Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti ciocolatosi cu gem de prune

Simplu si rapid de facut: biscuiti moi si aromati. Incercati si voi cand sunteti in criza de timp šŸ™‚

Ingrediente

  • 1 borcan de gem de prune mic de 400 g
  • 370 g faina
  • 50 g zahar
  • 80 g ulei
  • 100 g cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 esenta de rom.

Mod de preparare.

Intr-un bol se amesteca faina cu cacao si cu praful de copt.

In alt bol se pune gemul, uleiul si zaharul si se amesteca bine.

Se rastoarna amestecul de faina peste amestecul de gemĀ si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale,uleios si nelipicios.

Din acest aluat intindem foi mici pentru ca se rup foarte usor de aprox. 1 cm grosime si se taie cu forma de biscuiti ( eu am folosit o forma de floricica) sau se pot face bilute de marimea unei nuci.

Se pun biscuitiiĀ in tava tapetata cu hartie de copt. Trebuie sa aibe grosime de aprox 1 cm.

Loading...

Se dau la cuptorul preincalzit timp de 10 minute. Nu le lasati mai mult de 10 minute pentru ca se vor intari.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calzi.

Pofta buna!

sam-2609 sam-2612

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline