Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti cu esenta de migdale si ciocolata

Biscuiti cu esenta de migdale, putina esnta, 2 stropi au fost suficienti pentru o aroma minunata. Usor crocanti la exterior si ciocolatosi in interior, acesti biscuiti sunt deliciosi.

Ingrediente:

  • 135 g unt moale
  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 320 g faina
  • 4 linguri de cacao
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 100 g  crema de ciocolata
  • 2 stropi de esenta de migdale

Untul moale cu zaharul se amesteca bine cu o lingura pana cand se omogenizeaza. Se adauga oul si treptat din cantitatea de faina amestecata cu praful de copt si se continua amestecarea. Cand se ingroasa se incepe framantarea. Adaugam si cacao si incorporam bine.

Dam la frigider pentru 30 de minute.

Intindem foi sutiri pe o suprafata tapetata cu hartie de copt ( nu intoarcem foaia ca se va rupe usor coca).

Decupam cercuri cu ajutorul  unui pahar si punem in mijlocul fiecarui cerc putina crema de ciocolata.

fursecuri in lucrufursecuri in lucru.

Prindem marginile cercului si presam usor intre palme.

DSCN8318fursecuri in tava

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos si dam pentru 10 minute la cuptorul preincalzit la 360 de grade.

Pofta buna!

fursecuri cu ciocolata. fursecuri cu ciocolata

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline