Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti cu scortisoara

Foarte aromati si fragezi si, in plus, se pastreaza de minune pentru mai mult timp in cutii metalice.

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 7 linguri de zahar pudra
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita de coaja rasa de portocala
  • esenta de rom

Mai intai mixam untul moale impreuna cu zaharul pudra. Adaugam oul si mai mixam pana cand acesta se incorporeaza bine in aluat.

20161220_17382920161220_180238

Adaugam apoi faina, cacao si scortisoara si framantam un aluat, care va fi foarte sfaramicios. Facem o bila din aluat, o infasuram in folie alimentara si o dam 20 de minute la frigider.

Intindem apoi foi subtiri ( se vor mai umfla la cuptor) si decupam biscuiti.

20161220_18301020161220_183017

Ii dam la cuptor pentru 12-15 minute, la cuptorul preincalzit la 170  de grade. Chiar daca vi se vor parea moi, cand se racesc se intaresc, asa ca ii puteti scoate ca sa ramana fragezi. La final ii dam prin zahar pudra.

Loading...

Pofta buna!

20161220_192716 20161220_192902 20161220_192941 20161220_193024

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline