Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti scoarta de copac

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 55o g faina
  • 1 ou
  • 6 linguri de zahar
  • mac
  • 1 albus
  • esenta de vanilie

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si esenta si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.

Impartim aluatul in 2 parti si rulam fiecare parte ca la salamul de biscuiti. Dam la frigider pentru 25-30 de minute.

Batem albusul de ou cu o furculita pana cnad incepe sa faca spuma si ungem rulourile de biscuiti.

Presaram mac pe toata suprafata ruloului si taiem cu grija sa nu se rupa felii subtiri pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

biscuiti scoarta de copac.biscuiti scoarta de copac..

Dam la cuptorul preincalzit pentru 7-8 minute, pana cand incep sa se rumeneasca si apoi intoarcem biscuitii pe cealalta parte si ii mai lasam inca 7-8 minute. Nu ii lasati prea mult la cuptor ca se vor intari.

Mi-au iesit 36 de biscuiti.

Pofta buna!

biscuiti scoarta de copac

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline