Biscuiti/fursecuri/bomboane

Biscuiti vanilati

Foarte fragezi, aromati si buni sunt acesti biscuiti. Se pot pastra timp de 2 saptamani in cutii metalice. Vor fi din ce in ce mai fragezi si buni.

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • zahar pudra

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.

Intindem foi se aprox 1/2 cm grosime cu sucitorul.Decupam cu forma de biscuiti sau cu un pahar si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

DSCN8462

Se dau la cuptorul preincalzit la 360 de grade pentru  10 min.

Din aceasta compozitie mi-au iesit 70 de biscuiti.

Se pudreaza imediat ce se scot din cuptor cu zahar pudra.

Sunt foarte fragezi.

Pofta buna!
fursecuri cu vanilie fursecuri cu vanilie1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline