Biscuiti/fursecuri/bomboane

Bomboane de ciocolata

Ingrediente

  • 350 -400 g biscuiti ,
  • 3-4 linguri de zahar ( cat de dulce preferati ),
  • 100 ml lapte,
  • 200 g nuci,
  • 2 tablete de ciocolata cu lapte ,
  • 3 linguri de ulei.
  • 100 g unt

Mod de preparare.

Se maruntesc biscuitii ca pentru salamul de biscuiti.Se adauga nuca taiata mai mare si margarina.

Laptele se fierbe cu zaharul si apoi se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Va avea consistenta salamului de biscuiti.

Se fac bilute din aceasta compozitie.

Separat se pune o ciocolata pe baie de aburi cu 2 linguri de ulei. Cand s-a topit, se dau bilutele de biscuiti prin ciocolata si se dau la rece pentru 30 de min. sa se intareasca ciocolata.

Se mai pun cateva cuburi de ciocolata cu 1 lingura de ulei pe baie de aburi sa se topeasca si apoi  se pun dungi cu o lingurita peste bomboanele reci.

Se dau la rece pentru 1-2 ore.

sam-2333 sam-2334

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline