Bors de peste

In meniul de astazi am avut bors de peste, mai exact de crap. Iubitorii de peste stiu cat de gustos este, indicat ar fi fost sa folosesc 3 tipuri de peste pentru acest bors de peste, dar pentru ca nu am avut, m-am rezumat doar la unul.
Ingrediente:
- 1 crap mediu
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1/2 radacina de telina
- 3 linguri de zarzavat pentru ciorba
- 3 linguri de Bors Maggi
- leustean
Mod de preparare bors de peste.
Mai intai punem la fiert morcovii taiati rondele sau cubulete mai mari, ceapa si telina tocata cuburi mai mari.
Le lasam la fiert aprox.25 de minute, dupa care adaugam zarzavatul pentru ciorba. Mai lasam inca 10 minute la fiert, dupa care adaugam feliile de peste, inclusiv capatana si coada. Lasam 10-max. 15 minute sa fiarba, adaugam borsul si putem stinge focul. Nu lasam foarte mult pestele sa fiarba pentru ca se va rupe.
La final adaugam si leusteanul.
Pofta buna!