Ciorbe/Supe

Bors de peste

In meniul de astazi am avut bors de peste, mai exact de crap. Iubitorii de peste stiu cat de gustos este, indicat ar fi fost sa folosesc 3 tipuri de peste pentru acest bors de peste, dar pentru ca nu am avut, m-am rezumat doar la unul.

Ingrediente:

  • 1 crap mediu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 radacina de telina
  • 3 linguri de zarzavat pentru ciorba
  • 3 linguri de Bors Maggi
  • leustean

Mod de preparare bors de peste.

Mai intai punem la fiert morcovii taiati rondele sau cubulete mai mari, ceapa si telina tocata cuburi mai mari.

20170125_185135

Le lasam la fiert aprox.25 de minute, dupa care adaugam zarzavatul pentru ciorba. Mai lasam inca 10 minute la fiert, dupa care adaugam feliile de peste, inclusiv capatana si coada. Lasam 10-max. 15 minute sa fiarba, adaugam borsul si putem stinge focul. Nu lasam foarte mult pestele sa fiarba pentru ca se va rupe.

La final adaugam si leusteanul.

Pofta buna!

20170125_203247 20170125_203252 20170125_203259

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline