Ciorbe/Supe

Bors rusesc cu sfecla rosie

Bors rusesc cu sfecla rosie, dar adaptat conform gusturilor noastre. I-am adaugat si putina carne de porc šŸ™‚

Ingrediente:

  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/4 varzaĀ 
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 300 g carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • sare

Mod de preparareĀ Bors rusesc cu sfecla rosieĀ 

1. Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei incins.

2. Adaugam 1 litru de apa, varza si carnea taiata cuburi si lasam 20-25 de min. la fiert.

3. Adaugam cartofii si sfecla, iar peste 15 min. si pasta de tomate. Lasam inca 20 de min. la fiert.

Loading...

4. Adaugam sare si zeama de lamaie.

Servim cu smantana. Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline