Checuri/briose

Briose cu dulceata si ciocolata

Sunt delicioase aceste briose, va recomand sa le incercati si voi. Puteti folosi orice tip de gem sau dulceata, iar compozitia trebuie sa fie putin mai tare decat cea de chec.

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • dulceata
  • 50 g ciocolata

Se mixeaza ouale (intregi, nu separate), se adauga zaharul si se continua mixarea pana cand devin albicioase si se ingroasa putin.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt si se amesteca usor cu o lingura de lemn.

Se pun hartii petru briose in forma si cu o lingurita punem pana la jumatatea lor din compozitie.

Adaugam cate o jumatate de lingurita de dulceata(eu am avut de capsune).

SAM_4961

Mai adaugam cate 1/2 de lingurita de compozitie peste dulceata.

Loading...

Le dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute, sau pana cand se rumenesc deasupra si trec testul cu scobitoarea( infigem scobitoarea in briosa si daca atunci cand o scoatem este curata inseamna ca sunt facute, daca pe scobitoare ramane putin aluat inseamna ca nu sunt gata si le mai bagal la cuptor).

Sunt foarte bune si nu curge dulceata din ele.

Sa aveti pofta!

briose cu dulceata si ciocolatabriose cu dulceata si ciocolataa

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline