Aperitive

Bruschete cu salata de vinete

Salata de vinete este preferate mea pe timpul verii. Neaparat sa fie cu maioneza!

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 300 ml ulei
  • 1 lingura cu mustar dulce
  • 1 ardei rosu mic
  • sare
  • felii de paine

Mai intai coacem vinetele.

Cand sunt coapte, le despicam pe vertical in 2 parti si le lasam 30-40 de minute sa sa scurga zeama lo toxica. Le curatam apoi de coaja si le tocam cu cutitul ( se poate folosi si blenderul, dar va deveni o pasta).

Facem maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si dintr-un galbenus crud. Amestecam cu o furculita in acelasi sens adaugand cate putin ulei, treptat pana cand ajunge la cantitatea dorita de voi. Eu am folosit 300 ml ulei. In maioneza am adaugat si 1 lingura cu mustar dulce.

Ceapa am tocat-o marunt, am adaugat-o peste vinetele tocate si am adaugat si maioneza. Amestecam bine si adaugam sare dupa gust.

20160705_142304

Feliile de paine le prajim la toaster, le ungem cu salata, mai multa sau mai putina, cum va place voua si adaugam rondele de ardei.

Loading...

Pofta buna!
20160705_143032 20160705_143051 20160705_143111

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline