Altele

Cantece pentru copii

Astazi va vorbesc din postura cadrului didactic. Un cadru didactic care indrageste si iubeste foarte mult copii. Cei care lucreaza in domeniu stiu cat de mult conteaza pentru noi indrumarea, bunadispozitia si educarea copiilor. Dar mai ales cat de mult trebuie sa ne documentam si de cate materiale avem nevoie pentru a ne putea desfasura activitatea la catedra! Suntem in permanenta in cautare de noi materiale pentru o buna desfasurare a procesului instructiv educativ.

De curand am descoperit o noua platforma educationala pentru copii, pentru parinti, dar si pentru noi, profesorii. O platforma care ne poate oferi suficiente materiale indiferent de disciplina predata, dar si cat mai diversificate. AniDeScoala se numeste aceasta platforma si va invit sa o  descoperiti si voi!

Veti gasi aici o categorie destinata jocurilor, atat jocurilor educative: de colorat, de gatit, puzzeluri, cat si jocuri cu animale, de sofat sau de actiune.

Va puteti opri atentia si asupra categoriei destinata divertismentului copilului vostru. Se pot gasi aici activitati destinate ocuparii timpului liber, activitati educative, povesti, atat de multe povesti pe care le poti citi puiului tau sau pe care si le poate citi chiar el insusi. Putem gasi in aceeasi categorie si citate celebre, proverbe distractive, chiar si zicatori sau glume, menite toate sa le dezvolte cultura generala a celor mici. Putem gasi si cantecele pentru copii pe care noi, cadrele didactice, le putem utiliza in activitatile noastre la clasa. Ne putem ajuta si de plansele de colorat pe care le gasim tot aici.

Veti gasi aici subiecte pentru orice disciplina studiata pana in clasa a XII, puteti gasi chiar subiecte pentru bacalaureat. Se pot gasi materiale pentru limba romana, matematica, romana, chimie, istorie si altele.  Utila platforma nu-i asa?

Ceea ce mi-a atras mie atentia in mod deosebit este faptul ca exista pe aceasta platforma o interesanta lista de cantece pt copii , pentru copii de gradinita si chiar cantece de leagan pentru bebelusi. Cat timp tanara mamica isi desfasoara activiatile casnice, poate oferi copilului ei un somn linistit.

Daca copilul tau este mai mare, putem sa ne distram chiar si in familie deoarece exista cantece pe care le putem canta impreuna. Asa se pot descoperi cantece despre prietenie, despre animale, cantecele din filmele romanesti, cantece de iarna pe care cadrele didactice din invatamantul prescolar le pot folosi cu incredere pentru serbarea de Craciun, sau care pot infrumuseta atmosfera sarbatorilor de iarna in caminele noastre. O serie de cantece utile,  care in procesul educativ joaca un rol foarte important, dar subtil.

Pentru mine, ca si cadru didactic, exista o multime de materiale pe care le pot utiliza la orele de curs: pot utiliza diverse planse de colorat sau ma pot ajuta de anumite cantecele educative.

Loading...

Din punctul meu de vedere este o platforma utila atat pentru copii, cat si pentru parinti si cadrele didactice! O platforma la dezvoltarea careia poate participa oricine prin transmiterea unor sugestii, povesti sau exercitii.

Eu inca mai am multe de descoperit aici, pe platforma Ani de Scoala. Va invit sa o descoperim impreuna si sa folosim materialele puse la dispozitia noastra!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline