Checuri/briose

Chec cu nuca si stafide

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 esenta de portocale
  • nuca taiata marunt
  • stafide

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se pun peste albusuri. Amestecam usor cu o lingura de lemn.

Punem peste compozitie praful de copt si treptat faina. Amestecam usor. Tapetam tavile cu hartie de copt si punem compozitia. Deasupra presaram nuca taiata marunt si stafide.

Ies 2 checuri din aceasta compozitie.

Se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute. In primele 15 minute nu deschidem usa cuptorului.

Se pudreaza cu zahar pudra cand sunt gata.

12459506_1503940643241216_2085118867_n 12483658_1503940046574609_1772318438_n 12443035_1503940589907888_1277463515_n 12443048_1503940639907883_249309437_n

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline