Checuri/briose

Chec cu portocala

Un chec foarte pufos si aromat.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri de apa calda
  • 3 linguri de cacao
  • coaja rasa de la o portocala + zeama de la 1/2 din portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra

Se mixeaza albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si se mixeaza bine. Se adauga galbenusurile si apa cald si se incorporeaza cu o lingura de lemn. Adaugam faina si praful de copt si amestecam.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele adaugam cacao si in celalalt bol adaugam coaja si zeama de la portocala.

Tapetam tava de chec cu hartie de copt.

Turnam compozitia cu cacao, apoi pe cea cu portocala. Cu ajutorul unei furculite trasam linii sa se intrepatrunda cele doua culori.

Se da la cuptoru preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Se pudreaza cu zahar pudra imediat ce l-am scos din cuptor si se lasa la racit.

Loading...

Din aceasta compozitie iese un singur chec.

Pofta buna!

chec cu portocala DSCN8393

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline