Checuri/briose

Chec la tava

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • zahar pudra
  • coaja rasa de portocala

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga laptele si apoi faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza bine. Se adauga si coaja de portocala rasa.

Se toarna 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de compozitie oprita se adauga cacao si se amesteca. Se toarna deasupra compoziei din loc in loc si se da la cuptorul preincalzit pentru aprox. 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Am folosit o tava rotunda cu diamtrul de 27 de cm.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

chec simplu la tavachec la tava.

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline