Aperitive

Chiftele cu carne de porc

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 3-4  cartofi
  • 1 lingura de bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare,piper, ardei boia dulce
  • 150 g faina
  • 1 kg ulei

Se taie ceapa marunt si se amesteca cu carnea tocata. Se adauaga bulionul, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardei boia dulce, sare si piper.

Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi ii strangem bine in maini sa le scurgeam zeama si ii adaugam peste amestecul de carne tocata. Adaugam si ouale si omogenizam bine.

Punem faina intr-o farfurie. Formam chiftele, le dam prin faina si apoi le punem in uleiul incins la prajit.

Le scoatem pe un servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

chiftele cu carne de porc chiftele din carne de porc chiftele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline