Curcan

Chiftele de curcan la cuptor

Deoarece nu suntem fan carne de pasare de curte, am gasit o varianta nemaipomenit de gustoasa de preparare: am facut chiftele la cuptor din carnea de curcan. A fost bataie pe ele! Foarte gustoase au iesit.

Ingrediente:

  • 600 g carne tocata de curcan ( piept si pulpe)
  • 2 oua
  • 2 cartofi mai mari
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel
  • 100 g faina

Mod de preparare chiftele de curcan la cuptor.

Am folosit pieptul si 1 pulpa de curcan. Am dezosat carnea si am tocat-o.

Am pus carnea tocata intr-un bol, am adaugat cartofii dati pe razatoarea mica si scursi bine de zeama si usturoiul la fel l-am dat pe razatoarea mica.

Am tocat cat mai marunt ceapa si am adaugat-o in compozitie si verdeata, iar sare am pus 1 lingurita.

Am adaugat si ouale si am amestecat bine ingredientele ( initial am pus 1 ou, dar apoi am mai adaugat unul).

Loading...

Am tapetat o tava cu hartie de copt, am dat chiftelele prin faina si le-am asezat in tava.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 35-40 de minute.

Am servit chiftele cu sos tzatzichi facut asa – http://noiinbucatarie.ro/sos-tzatzichi-cu-castravete-si-iaurt-grececsc/

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline