Aperitive

Chiftelute de porc cu susan la cuptor

Chiftelutele facute la cuptor sunt mult mai gustoase si mai sanatoase decat cele prajite in ulei. Daca inca nu ati incercat pana acum, sa le faceti cu incredere, sunt tare gustoase!

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 3 oua
  • 2 cepe 
  • 2 cartofi mai mari
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • susan

Mod de preparare.

Mai intai am pus carnea intr-un castron mare, am adaugat ceapa tocata marunt, bulionul, ouale, sarea , piperul si patrunjelul tocat marunt.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si apoi i-am stors de zeama. I-am adaugat peste compozitia de carne si am amestecat bine.

Tava am tapetat-o cu hartie de copt. Am format bilute mai mari, le-am pus pe hartia de copt, am presarat deasupra lor susan si le-am dat la cuptorul preincalzit  pana cand se rumenesc, aprox.50-55 de minute.

20160604_130721

Le intorcem si pe cealalta parte dupa primele 20-25 de minute. Eu am scos o chiftea pe o farfurie si am taiat-o in doua sa vad daca sunt coapte in interior.

Pofta buna!

20160604_141902  20160604_141759 20160604_141815

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline