Ciorbe/Supe

Ciorba cu carne de curcan

Ingrediente:

  • carne de curcan ( 1 copan)
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastranac
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300 g smantana
  • sare
  • frunze de telina

Mod de preparare ciorba cu carne de curcan.

Tocam carnea cuburi. Eu am avut 1 copan, dar puteti folosi ce vreti voi de la curcan. Punem carnea sa dea intr-un clocot, apoi schimbam apa. Adaugam ceapa, ardeiul, pastranacul si morcovul tocate marunt. Acoperim cratita si lasam la fiert 20-30 de minute. Adaugam pasta de tomate si mai lasa 15 minute la fiert. Stingem focul ciorbei, cand si carnea este fiarta si dam deoparte. Intr-un bol incapator punem smantana si adaugam 2-3 polonice de ciorba in fir subtire peste ea, amestecand continuu. Luam apoi cu polonicul din bolul cu smantana si punem tot in fir subtire in cratita cu ciorba, amestecand bine. Adaugam frunzele de telina tocate marunt si sare dupa gust.

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline