Ciorbe/Supe

Ciorba de cocos cu taietei de casa

O ciorba taraneasca, cu taietei facuti acasa si care este foarte-foarte gustoasa.

Ingrediente:

  • carne de cocos
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta de ardei
  • rosii cherry in bulion
  • leustean verde
  • sare
  • 1 ou+ 125 g faina pentru taietei

Mai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute.

20160411_11094620160411_111102

Adaugam pasta de ardei si rosiile din bulion cu inca 2-3 lingri de bulion.

Trecem la prapararea taieteilor. Punem 125 g faina intr-un bol, adaugam oul si framantam un aluat nelipicios. Tapetam un capac cu faina, punem aluatul pentru taietei, presaram faina si deasupra si intindem o foaie subtire cu facaletul. Rulam foaia si taiem taieteii cat mai subtiri si ii rasfiram.

20160411_112136  20160411_115144sam-2149

Adaugam si taieteii in ciorba si lasam la fiert pana cand acestia sunt fierti.

Batem un ou cu ajutorul unei furculite, luam cu polonicul ciorba fierbinte si amestecam cu oul, apoi turnam oul in cratita cu ciorba. Adaugam si leusteanul tocat marunt si putem stinge focul.

Pofta buna!
20160411_123651 20160411_123705

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline