Ciorbe/Supe

Ciorba de curcan cu taietei de casa

Ciorba de curcan este gustoasa oricum, dar cu taietei de casa este extra gustoasa!

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 pastranac
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 linguri bulion sau rosii in bulion pasate
  • stevie, eu am avut congelata
  • sare
  • leustean

Pentru taietei:

  • 1 ou mediu
  • 5 linguri de faina

Mod de preparare.

Punem carnea de curcan la fiert impreuna cu ceapa tocata cubulete si o lasam 25-30 de min. Adaugam pastranacul taiat rondele, cartofii taiati cuburi, stevia  si rosiile pasate si lasam in continuare la fiert.

Pregatim si taieteii din ou cu cele 5 linguri de faina. Aluatul nu este moale si nici lipicios.

Presaram faina pe blatl de lucru si deasupra alatului si il intindem intr-o foaie cat putem de subtire. Rulam foaia intinsa si taiem cat se poate de subtiri taieteii. Ii rasfiram si ii punem in ciorba la fiert.

Loading...

Cand sunt si taieteii fierti, adaugam  si leusteanul tocat.

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline