Ciorba de curcan este gustoasa oricum, dar cu taietei de casa este extra gustoasa!
Ingrediente:
- carne de curcan
- 2 cepe
- 1 pastranac
- 3-4 cartofi
- 4-5 linguri bulion sau rosii in bulion pasate
- stevie, eu am avut congelata
- sare
- leustean
Pentru taietei:
- 1 ou mediu
- 5 linguri de faina
Mod de preparare.
Punem carnea de curcan la fiert impreuna cu ceapa tocata cubulete si o lasam 25-30 de min. Adaugam pastranacul taiat rondele, cartofii taiati cuburi, stevia si rosiile pasate si lasam in continuare la fiert.
Pregatim si taieteii din ou cu cele 5 linguri de faina. Aluatul nu este moale si nici lipicios.
Presaram faina pe blatl de lucru si deasupra alatului si il intindem intr-o foaie cat putem de subtire. Rulam foaia intinsa si taiem cat se poate de subtiri taieteii. Ii rasfiram si ii punem in ciorba la fiert.
Loading...
Cand sunt si taieteii fierti, adaugam si leusteanul tocat.
Pofta buna!
Citeste si:
