Ciorbe/Supe

Ciorba de fasole rapida cu dovlecel si carnati afumati

Cum sa faci o ciorba de fasole gustoasa in cel mai scurt timp posibil? Siplu: folosind fasole prefiarta la conserva de la Sun Food. Iar combinatia cu dovlecel si cimbrisor este senzationala!
Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 conserva de fasole de la Sun Food
  • 3 linguri pasta de ardei kapia/ pasta de tomate
  • carnati afumati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • cimbrisor
  • leustean

Mod de preparare ciorba de fasole rapida cu dovlecel si carnati afumati.

Taiem ceapa julienne, morcvul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei sau pasta de tomate, acoprim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert.

 

Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in ciorba, adaugam si cimbrisor, potrivim de sare si mai lasam 10 minute sa fiarba si carnatii pentru  un plus de gust de afumatura. Conserva de fasole fiind fiarta, trebuie pusa aproape la final, inainte cu 10 minute sa stingem focul. Tot la final adaugam si leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline