Ciorbe/Supe

Ciorba de perisoare

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri de sos de rosii
  • 1 ceasca de orez
  • 3 oua
  • 1 legatura de leustean
  • sare

Se pune ceapa si ardeiul tocate marunt la fiert. Se adauga si morcovul ras pe razatoarea mare si 1 lingurita de sare. Se lasa 15-20 de minute la fiert si se adauga bulionul.

Incepem pregatirea perisoarelor: punem carnea intr-un bol, adaugam 2 oua si jumatate din cescuta de orez si amestecam bine.

Intr-o farfurie adanca punem cateva linguri de otet si putin ulei. Inmuiem mana in amestecul de otet si ulei si formam perisoarele pe care le punem usor in ciorba.

Cand incep sa se ridice la suprafata, adaugam in ciorba si restul de orez si lasam la fiert inca 15-20 de minute.

Batem oul, putem adauga si putina sare de lamaie si il adaugam in ciorba. Punem si leusteanul tocat marunt si ii putem stinge focul ciorbei.

Pofta buna.

ciorba de perisoare

Loading...

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline