Ciorbe/Supe

Ciorba de perisoare ” a la grec”

O ciorba 2in 1: si cu perisoare si”a la grec” foarte gustoasa.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 2 oua
  • 50 g otet
  • 100 ml ulei
  • 200 g smantana
  • 50-60 g orez
  • 1 cub Maggi de gaina( sau cu afumatura)
  • patrunjel
  • telina
  • leustean
  • sare
  • sare de lamaie

Mai intai taiem ceapa si ardeiul, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Le punem la calit in ulei, dar nu le lasam sa se prajeasca ci doar sa se inmoaie, aprox.7-8 min.

Adaugam apa si cubul de Maggi faramitat si lasam la fiert 25 de minute. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carena cu ouale si adaugam patrunjel tocat marunt pentru un plus de savoare.

ciorba de perisoare a la grec (7)  ciorba de perisoare a la grec (5)

Punem otetul intr-o farfurie, trecem palmele prin otet si formam perisoarele. Punem perisoarele in ciorba clocotita si le lasam la fiert. Adaugam si orezul. Potrivin cu sare si sare de lamaie dupa gust.

Cand sunt fierte perisoarele, adaugam leustean si telina tocate. Smantana o amestecam cu un polonic de ciorba, o diluam si o punem in toata ciorba. Stingem focul si lasam la racit.

Pofta buna!

Loading...

ciorba de perisoare a la grec (17) ciorba de perisoare a la grec (12)ciorba de perisoare a la grec (3)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline