Ciorbe/Supe

Ciorba de perisoare traditionala

Astazi o ciorba de perisoare traditionala, cu o noua retete pentru perisoare. Ies minunate!

Ingrediente ciorba de perisoare traditionala:

  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • suc de rosii facut acasa cu rosii cherry/ bulion
  • 50 ml ulei
  • leustean
  • sare

Mod de preparare ciorba de perisoare traditionala:

Mai intai calim ceapa tocata julienne impreuna cu morcovul ras in ulei incins doar pentru cateva minute. Adaugam apa si sucul de rosii si lasam la fiert.

ciorba de perisoare (10)

Intre timp pregatim perisoarele. Punem orezul pentru 10 miute in apa clocotita si-l lasam la foc mic. Amestecam apoi 100 g din orez cu carnea si cu oul si omogenizam bine. Restul de orez il punem in ciorba.

ciorba de perisoare (12) ciorba de perisoare (13)ciorba de perisoare (16)ciorba de perisoare (18)

Fomam perisoarele pe care le punem pe rand in ciorba clocotita.

Loading...

Daca este nevoie, mai adaugam apa si lasam sa fiarba bine si perisoarele. La final adaugam leusteanul si potrivin de sare.

Pofta buna!

ciorba de perisoare (2) ciorba de perisoare (8) ciorba de perisoare (3)  ciorba de perisoare (6)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline