Ciorbe/Supe

Ciorba de porc

Ingrediente:

  • carne si oase de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • rosii in bulion
  • 1 kg de zeaam de varza
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • leustean uscat

Se pune carnea si oasele de porc la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se schimb apoi apa si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, morcovul si ardeiul tocate.

Se lasa la fiert aprox 30 de minute, dupa care adaugam rosiile in bulion si zeama de varza si lasam la fiert in continuare.

Batem un ou cu smantana intr-un bol si adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul ciorbei, adaugam oul batut si leusteanul uscat.

Pofta buna!

ciorba de porc.DSCN8507

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline