Ciorbe/Supe

Ciorba de pui „a la grec”

O ciorba foarte, foarte gustoasa.

Ingrediente:

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare + bulgarasi de savoare
  • leustean
  • marar

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.

20160328_115514

Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.

20160328_115618

Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si orezul, sarea si bulgarasii de savoare si lasam in continuare la fiert.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu galbenusul de ou si leusteanul si mararul tocate marunt.

Loading...

Pofta buna!

20160328_130425 20160328_130453   20160328_125208 20160328_125218

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline