Ciorbe/Supe

Ciorba de pui cu bors si rosii cherry

Ingrediente

  • carne de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri bulion + rosii cherry
  • 1 pahar de bors
  • 1 ou
  • leustean
  • sare

Mai intai am dat intr-un clocot carnea de pui, dupa care am schimbat apa si am pus din nou la fiert.

Am adaugat ceapa taiata julien, ardeiul si cartofii si am lasat 15-20 de minute sa fiarba.

Am adaugat bulionul, rosiile cherry si borsul.

Am batut oul intr-un bol si am adaugat cateva linguri din ciorba fierbinte.

Inainte cu 2-3 minute sa ii sting focul, am adaugat oul batut si leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

SAM_4920 SAM_4922

Loading...

 

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline