Ciorbe/Supe

Ciorba de pui cu taietei de casa

Taieteii de casa mie imi plac foarte mult.

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 3 linguri bulion
  • leustean
  • marar
  • sare

Mai intai punem la fiert carnea de pui cu ceapa si morcovul tocate marunt. Le lasam 15 minute, sa dea in clocot si adaugam cartofii si telina taiate cubulete.

Pregatim taieteii de casa astfel: punem faina intr-un bol, adaugam oul si icepem sa framatam. Aluatul este tare, nelipicios, dar putin ( nu va faceti griji, ies multi taietei). Presaram faina pe blatul de lucru si pe aluat si incepem sa intadem cu sucitorul o foaie cat mai subtire. Rulam foaia si apoi taiem cat de subtire ruluori mici. La final le rasfiram si le punem in ciorba.

Adaugam si bulionul si lasam la fiert.

La mie au fiert repede ca am avut un pui fraged. La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline