Ciorbe/Supe

Ciorba de rosii cu pui si taietei de casa

Pentru ca am castigat multe plicuri de bors de la Delikat, care dau un gust nemaipomenit ciorbelor mele, haideti sa va arat cum am facut o ciorba taraneasca foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 pui de curte
  • 1 kg de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 100 g teaca verde
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 1 plic de bors cu smantana de la Delikat
  • sare
  • leustean verde

Mai intai am pus ceapa, cu morcovul, ardeiul, teaca si carnea de pui ( eu am folosit pui fraged de tara) la fiert.Le-am lasat 20 de minute, dupa cere am adaugat rosiile date pe razatoarea mare.

Am facut taieteii astfel : 2oua le-am framantat cu 200 g faina si un praf de sare. Am impartit coca in 2 parti. Am intins prima foaie foarte subtire, am rulat si am taiat fasii cat mai subtiri, apoi le-am rasfirat. La fel am procedat si cu cea de-a doua foaie.

sam-2149

Am adaugat taieteii peste ciorba si am lasat pana cand au fost fierti ( aprox. 20 de min).

Inainte cu 5 minute sa stingem focul, am adaugat plicul de bors cu smantana si am amestecat.

13246123_1547902722178341_99973430_n

La sfarsit am adaugat 1 ou batut si leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

ciorba de rosii cu pui si taietei de casa

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline