Ciorbe/Supe

Ciorba traditionala din oase de porc

O ciorba traditionala din oase de porc, facuta asa cum o facea bunica.

Ingrediente:

  • oase de porc
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii  cu leustean facut acasa
  • 500 ml zeama de varza
  • 1 ou
  • 2 rotocoale de fidea
  • leustean
  • sare

Mod de preparare ciorba traditionala din oase de porc.

Mai intai punem oasele de porc la fiert pentru 30 de minute. Spumam de cate ori este nevoie.

Adaugam ceapa tocata marunt, impreuna cu telina tocata cuburi si morcovul tocat rondele.

Lasam inca 20 de minute la fiert, apoi adaugam sucul de rosii si zeama de varza si lasam in continuare la fiert inca 20 de minute.

Adaugam fideaua, iar cand si aceasta este fiarta, inainte cu 2 minute sa stingem focul, aduagam oul batut bine amestecat cu un polonic de ciorba fierbinte.

Loading...

Adaugam si leusteanul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline