Mancaruri

Ciulama de pui cu mamaliga

Ingrediente

  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • sare dupa gust
  • patrunjel

Se pun la fiert copanelele cu ceapa si cu morcovul.

Dupa ce au fiert, incepem sa pregatim ciulamaua.

Intr-o cratita mai intinsa topim untul si adaugam faina in ploaie mestecand continuu, apoi adaugam supa de la carnea cu legumele fierte.

Adaugam si carnea fiarta si mestecam continuu la foc mic.

Lasam pe foc aprox. 10 minute. Adaugam sare dupa gust si patrunjel tocat(optional, eu nu pun de fiecare data).

Se poate servi cu mamaliguta.

Pofta buna!ciulama de pui cu ciuperci ciulama de pui cu ciuperci.

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline