Aperitive

Ciuperci umplute

Pentru astazi ciuperci umlute, o mancare foarte gustoasa care se pregateste foarte usor si dispar imediat din farfurie. Eu am avut cateva ciuperci imense pe care nu aveam cum sa le gatesc altcumva decat asa: ciuperci umplute cu carnati afumati.

Ingrediente ciuperci umplute:

  • ciuperci cat mai mari
  • 2-3 carnati afumati
  • 1 capatana de usturoi
  • 20 g unt
  • 3 felii de cascaval
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare ciuperci umplute.

Se curata ciupercile de pielita exterioara, se curata de branhii, iar cozile sa taie marunt( nu se arunca). Usturoiul se curata si se taie fiecare catel cat mai marunt.

Carnatii se prajesc si se taie feliute subtiri.

Intr-un castron se amesteca cozile ciupercilor cu usturoiul, adaugam marar si sare se pune dupa gust.

17270589_1661192160849396_1441891812_n

In fiecare ciuperca se pune cate un cubulet de unt, cam de marimea unui catel de usturoi, 3-4 feliute de carnat, iar apoi se umplu ciupercile cu compozitia pregatita si se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.

17270182_1661192137516065_241941836_n17270738_1661192100849402_598203465_n

Se scoate tava din cuptor, se adauga cate un cub de cascaval si se mai da pentru 5 minute la cuptor.

Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.

Pofta buna!

20170310_195324 20170310_195338 20170310_195411

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline