Aperitive

Ciuperci umplute

O reteta foarte simpla si gustoasa si deloc costisitoare. Incercati si voi daca ati ramas in pana de idei!

Infrediente:

  •  700 g ciuperci
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 g cascaval
  • 2 carnati afumati
  • 30 g unt
  • patrunjel verde
  • sare

Se curata ciupercile de pielita exterioara, iar cozile sa taie marunt( nu se arunca). Usturoiul se curata si se taie fiecare catel cat mai marunt.

Carnatii se prajesc si se taie feliute subtiri.

Intr-un castron se amesteca cozile ciupercilor cu usturoiul, sare se pune dupa gust.

In fiecare ciuperca se pune cate un cubulet de unt, cam de marimea unui catel de usturoi, 1-2 feliute de carnat, iar apoi se umplu ciupercile cu compozitia pregatita si se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se adauga cate un cub de cascaval si se mai da pentru 5 minute la cuptor.

Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.

Pofta buna!

ciuperci umplute

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline