Aperitive

Cornulete cu telemea

Fragede si foarte gustoase!

Ingrediente:

  • 450 g telemea
  • 2 oua
  • 4 linguri cu varf cu untura
  • 750 g faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 galbens + 2 linguri de lapte pentru uns
  • mac

Mod de preparare.

Punem faina amestecata cu praful de copt intr-un bol, adaugam branza sfaramate da este moale, sa daca este mai tare o  dam pe razatoarea mare, adaugam sarea, untura, ouale si apoi turnam treptat apa si framantam. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios, daca este nevoie mai puteti adauga putina faina.

Presaram faina pe blatul de lucru, intindem foi subtiri, taiem fasiile de cornulete si rulam.

Punem cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de min. Nu le lasam sa se rumeneasca decat putin pe margine ca sa ramana fragede si cand se vor raci. Daca le lasam mai mult, vor fi crocante.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline