Altele

Cuptorul cu microunde – ajutorul de nedejde al gospodinelor.

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic prezent in aproape toate gospodariile. Un aparat care a usurat foarte mult munca gospodinelor, reducand astfel si timpul petrecut de acestea in bucatarie.

Mai mult decat atat, cuptorul cu microunde poate fi si un prieten de nadejde al copilului singur acasa, care nu poate utiliza singur aragazul. Apasa pe un buton, seteaza timpul necesar incalzirii si gata! Mancarea este ca si incalzita!

Desi sunt atat de utile in bucatarie, oare  aceste cuptoare cu microunde satisfac pe deplin cerintele gospodinelor pasionate de bucatrie? Niciodata nu vom fi pe deplin satisfacute, decat pentru o scurta perioada ( va garantez)! Pentru mine ar exista loc si de mai bine, cuptorul cu microunde putand avea si alte functii.

Mi-ar placea ca un astfel de cuptor, creat special pentru persoanele care petrec mult timp in bucatarie, sa poata avea si comanda vocala. Eu pun alimentele in cuptor, iar functia o setez vocal. Ei, ce ziceti? Ar fi minunat sa poata exista o astfel de functie pentru cuptorul meu.  Cred ca aceasta functie i-ar avantaja si pe cei care au un cuptor cu microunde la birou, nu ar mai pierde timp cu setarea manuala a functiilor.

Sa nu ma indepartez prea mult de realitate, dar mi-ar placea ca aceste cuptoare ale viitorului sa aiba si un senzor de depistare a temperaturii prea ridicate a alimentelor. Altfel spus, alimentele incalzite sa nu fie exagerat de fierbinti, ci sa fie incalzite la o temperatura optima consumului.

Daca ar avea si un design modern, ar fi si mai frumos! Am gasit cateva cuptoare moderne, digitale din gama Daewoo, cum este acesta:

174614

Momentan, un astfel de cuptor, imi va satisface nevoile culinare!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline