Altele

Dar din dar se face rai

Auzim adesea aceasta expresie: ” dar din dar se face Rai”. Si de cele mai multe ori, a darui bucura sufletul atat celui ce daruieste cat si celui ce primeste.

Pentru cei interesati sa faca o fapta buna, va anunt ca anul acesta Campionatul de Bine a ajuns la cea de-a cincea ediție. Competiția este organizată de Bursa Binelui, singura platformă online de donații necomisionate din România și se desfășoară în perioada 5 decembrie 2017 – 19 februarie 2018.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți, iar premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător. O suma imbucuratoare pentru cei nevoiasi.

Pentru a putea fi printre finalisti, Campionatul de Bine, are nevoie de sustinere pentru ca oamenii, la randul lor, au nevoie de ajutor. Si cat de multi au nevoie de ajutor! Tocmai de aceaa, ar trebui sa ne unim fortele, noi cei care avem suficient, pentru a face o bucurie cat de mica, dar care sa aduca zambete. Cat de mici! Dar sa aduca. Cauza pentru care vreti sa donati o alegeti voi de aici – https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=14&editionId=6

Daca am dona fiecare, cat de putin din putinul nostru, poate am reusi sa dam un strop de  culoare unor vieti triste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline