Altele

De-as putea intoarce roata…

De multe ori in viata ne gandim ca ar fi trebuit sa reactionam altfel in anumite situatii, ca ar fi trebuit sa luam alte decizii sau sa spunem alte vorbe care sa nu raneasca.

M-am gandit ce bine ar fi fost sa am un pix magic cu care sa imi rescriu povestea, sa-l pun in functiune doar atunci cand este nevoie. Desi nu este posibil, frumos ar fi fost! Si ce etapa sau eveniment din viata mea as rescrie? Pai sa vedem… Se spune ca nu trebuie sa regreti ceea ce ai facut, ci doar ce nu ai facut. Ei bine, zicala asta se aplica doar in anumite situatii. As rescrie in viata mea perioada in care as fi putut avea un loc de munca stabil si bine platit. Altfel as lua acum deciziile.  Si vorbele pe care le-am spus la suparare celor dragi. Au ranit! Mult. Acum in locul fiecarui cuvant aspru, as zambi si mi-as controla reactiile si impulsurile. V-ati gandit vreodata cat de mult dor vorbele spuse la suparare? Sunt sigura ca fiecare dintre noi, oricat de calm ar fi, tot a spus macar odata in viata lui o vorba care involuntar sa raneasca.

Nu poti sterge ceea ce ai spus sau ai facut, dar poti sterge ceea ce ai scris. Acest lucru este posibil doar cu pixurile Pilot Frixion. Importate in Romania de catre Dacris, pixurile Frixion se gasesc pe piata de 10 ani, desi eu am aflat de ele in urma cu un an cand am gresit ceva intr-un document. Mi s-a spus ca daca aveam pix Pilot, as fi sters si as fi recorectat fara probleme. De-atunci este nelipsit din geanta mea.

Daca nu stiati foarte multe lucruri despre pixurile Frixion, va las un video inspiratioal din care puteti afla tot ce va intereseaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline