Dulciuri

Desert mascarpone cu ciocolata la pahar

Daca va ramane compozitie de la tortul sau desertul tiramisu, puteti orna cateva pahare cu un alt desert delicios.

Ingrediente pentru 3 pahare:

  • 5 piscoturi
  • 150 g cappuccino cald
  • 75 g mascarpone
  • 1 lingura cu crema de ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • visine din compot

Mod de preparare:

Mixam branza mascarpone impreuna cu frisca lichida pana cand devina o crema suficient de tare. Adaugam si crema de ciocolata s mai mixam putin pana o incorporam bine.

Punem cappuccino cald intr-un castron si lasam fiecare piscot pentru 3-4 secunde pe fiecare parte sa se inmoaie suficent, dar nu prea mult.

Punem pe fundul unui pahar 1 piscot rupt in doua, adaugam crema, punem un strat de visine din compot, apoi iar crema si ornam cu visine sau dupa imaginatia fiecaruia.

Pofta buna!

20170320_204603 20170320_204614 20170320_204630

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline