Mancaruri

Dovlecei umpluti

Primii dovlecei de anul asta, de la tara, am decis sa ii fac umpluti desi au fost mici si putini, doar 3! Nu stiu daca si voi ii faceti la fel, daca nu, astept si sugestiile voastre!

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa 
  • 1 rosie
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare.

Mai intai spalam dovleceii si ii taiem in doua pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, scobim interiorul fiecarei jumatati.

13348798_1553920511576562_1738432785_n

Taiem o ceapa, eu am folosit o ceapa verde, si o punem la calit in ulei incins si o lasam 2-3 minute, dupa care adaugam carnea tocata si lasam la calit 7-8 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Daca dorti puteti adauga si din dovlecelul scobit (ceea ce am scos din dovlecei) taiat marunt si adaugat la calit impreuna cu carnea.

Taiem rosia in cubulete, adaugam peste carnea tocata. Adaugam sare, piper si putem stinge focul.

Luam cu lingura compozitie de carne si punem in fiecare jumatate de dovlecel. Punem dovleceii in cratita, adaugam 1 cana de apa si dam la cuptor pentru 40-50 de minute.

Loading...

13335347_1553920498243230_872614089_n13393238_1553920461576567_512735251_n

Cand este gata, adaugam mararul tocat marunt. Adaugam smantana deasupra dovleceilor si sunt foarte gustosi!

Pofta buna!
13382278_1553920454909901_347087278_n  13382205_1553920441576569_2009592589_n13390770_1553920458243234_1616014855_n

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline