Oaie

Dovlecei umpluti cu carne de miel

Primii dovlecei de la tara de anul acesta i-am facut umpluti cu carne de miel. In trecut am facut si cu carne de pui sau porc si ies la fel de gustosi.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 250 g carne de miel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar 

Mod de preparare dovlecei umpluti cu carne de miel.

Mai intai dam in cateva clocote carnea de miel, apoi o taiem cubulete.

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu carnea la calit. Adaugam si morcovul dat pe razatoare.

Dovleceii ii taiem in 2, apoi cu o lingurita le scobim jumatatea.

De la o jumatate de dovlecel, taiem marunt ceea ce am scos de la jumatate si adaugam peste carne la calit. Adaugam si sare si pasta de tomate si mai lasam 1 minut pe foc. Umplem dovleceii cu compozitia de carne, adaugam apa in tava, presaram marar si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 40-50 de minute sau pana cand dovlecelul este moale. Facem proba cu o furculita.

Loading...

Punem deasupra smantana sau radem cascaval si servim cu pofta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline